Låna vi sms

Att låna via sms är kanske en av nyaste tjänsterna vi har sett inom finansmarknaden. Det är en tillfällig livlina att kunna låna pengar som sedan dyker upp på ditt konto samma dag. Smslånen har kunnat hjälpa otaliga människor att klara av sina dagar. Många associerar den typen av lån medmänniskor som kanske inte skulle låna mer pengar och tycker att de blir för lätt för dem som inte ska ha pengar att få kunna långa nya pengar.

Sanningen är dock den att smslån räddat mammor från att komma hem tomhänt till sina familjer då de råkat glömma plånboken hemma och inte kunnat betala i kassan. Vi har ibland lite lätt för att döma och vi borde istället fokusera på det fantastiska med smslån. Det är en tjänst som länge saknats på marknaden.

Ett sms lån innebär kort och gott att du lånar genom att skicka ett sms via din mobil med uppgifter om vem du är, företrädesvis ditt personnummer och därefter så skickar du den summa du tänkt att låna. Sedan dröjer det kort och gott en liten stund medan långivarens dator tittar på om du är berättigad att ta det här sms lånet. Det är väldigt ofta som du kommer igenom kreditkontrollen då det är låga regler för att få låna via sms. Namnet är missvisande idag det var för som det gjorde som ett typiskt smslån nu är det tjänster på nätet där du använder dig av mobilt bankid.

Det är tryggt att låna via smslån för du kan vara säker på att det kreditinstitut som lånar ut pengarna har en stor och säker process för att ta reda på om du verkligen är du. Det är för att säkra upp så att lån inte ska kunna tas i andra personers namn.

En del lån har hamnat hos fel personer men företagen skriver alltid ner dessa skulder så fort de får reda på att någon blivit utnyttjad.