Tavlor på nätet

Vi har flera anledningar om att ägna det här inlägget åt nordens kanske mest framgångsrika tavelbutik på nätet nämligen https://www.mynewart.se. Flera gånger har det kämpats och nya regler har skapats för marknader när folk väljer att lansera butiker på nätet. I det här fallet är det en av danmarks mest rutinerade tavelsäljare som valt att göra detsamma här i Sverige.

Det går bra för mynewart.se! Flera besöksrekord har slagits och det är inte längre svårt att hitta bra tavlor med snygga motiv på nätet. Det kommer inte som en chock för oss som är vana e-handlare men många dömde tilltaget som omöjligt när de startade upp sin verksamhet.

Tavlor på internet har länge varit ett hål men nu är det rekordstort intresse. Det finns flertalet aktörer som börjat titta mer åt samma håll och göra allting lite lättare. Det är inte för inte vi har sett en ökning om den dubbla omsättningen över flera år. Tavelbranschen har länge varit den mest konservativa, men nu finns där hopp om att kunna bryta sig ur och göra något nytt som når ut till fler än de som går runt på rökiga utställningarna i företrädesvis vänsterstadsdelar.

Det som varit kanske det bästa är det tekniska plattformarna och det stöd so det kunnat vara för att presentera de stora urvalen av tavlor. Inte minst att det går att visa upp tavlorna i högupplöst grafik för att på så sätt kunna göra dem rättvisa. Det är också mycket av tekniken som gjort det möjligt för oss vanliga kunderna att vara en del av framgången för butikerna som säljer tavlor på nätet.

Numera går det också att få sin kort printade direkt och de kan bli tavlor på mindre än fem minuter det som tar tid är själva frakten, då varan ska skickas hem till kunden. Slutsatsen av att tavlorna har kommit ut till nätet är att mynewart.se har gått in och tagit över en bransch som växer med stormsteg.